Remeis naturals

Estado actual
No Inscrito
Precio
€42,00
Primeros pasos

Els anys treballant com a farmacèutica unit a la meva dedicació actual a les teràpies orientals han fet que tingui coneixement de la majoria de molèsties que pateix la gent i de l’abast de productes naturals que tenim i que no sabem utilitzar.

Amb aquest curs et vull ensenyar a emprar ingredients que ja coneixes i altres que potser no, però de segur que ara estaran al teu rebost.

Contingut del curs

El curs està estructurat en tres blocs:

En el primer bloc obtindràs una explicació extensa dels ingredients a usar.

En el segon bloc hi descobriràs més de 20 receptes detallades pels refredats, la tos, els mocs, la sinusitis, malestars digestius amb inflor de panxa, acidesa, vòmits o episodis de diarrea. També descobriràs receptes per ajudar a reduir el colesterol, millorar l’insomni i el nerviosisme, per regular les baixades d’energia de mig matí i mitja tarda  i també per picades d’insectes. Obtindràs receptes per fer emplastres pel dolor, la inflamació, per reduir quists i hematomes i un gran remei per lluir una pell radiant tot l’any. Aconseguiràs totes les receptes escrites amb detall, algunes d’elles també hi trobaràs un vídeo perquè encara et sigui més fàcil portar-les a la pràctica.

En el tercer bloc hi descobriràs un recull de 10 olis essencials imprescindibles per la teva farmaciola de casa.