Sóc la Sílvia Montserrat, farmacèutica i terapeuta en teràpies orientals

Silvia Montserrat

Dues passions que juntes m’han servit per trobar l’equilibri en el dia a dia.

Vaig estudiar farmàcia perquè m’interessaven la medicina i la salut més convencionals, amb els anys  mica en mica vaig endinsar-me en el món de l’homeopatia i aromateràpia que em van ensenyar un altre camí possible per harmonitzar el cos. Després de més de 15 anys d’experiència en farmàcia vaig  arribar a la macrobiòtica per casualitat, buscant una “nova” manera d’alimentar-me. No em sentia a gust amb com menjava i sentia a parlar sobre que hem de menjar millor, que “som allò que mengem”. Amb aquest rau-rau dins el meu cap volia saber més sobre els aliments i vaig iniciar-me a la macrobiòtica.

La meva primera impressió va ser “on m’he posat!”, però a mesura que anava descobrint i posant en pràctica tots aquest coneixement sobre els aliments, les coccions i l’equilibri de les energies vaig veure la transformació en mi i en la meva família que em va empènyer a  acabar cursant els quatre anys de macrobiòtica a l’Escola Macrobiòtica de Catalunya (ESMACA).

La macrobiòtica em va obrir les portes per endinsar-me en el món de la medicina tradicional xinesa fent que aquests últims anys m’hagi format amb shiatsu, netsu, reiki i acupuntura a l’escola Narayana tot buscant una nova manera de connectar-me amb el cos. Amb tot aquest recorregut ara gaudeixo compartint a través de la meva web, de les xarxes socials, dels cursos, de les consultes, de les teràpies i els tallers particulars un estil de vida més equilibrat i saludable, que connecta el nostre cos, la nostra ment i el nostre esperit amb el que mengem, respirem i sentim. És molt apassionat i gratificant veure com canviant els teus hàbits diaris pots fer una gran transformació!