Sóc la Sílvia Montserrat, farmacèutica i terapeuta de medicina oriental

Dues passions que juntes m’han servit per trobar l’equilibri en el dia a dia.

Vaig estudiar farmàcia perquè m’interessaven la medicina i la salut més convencionals, amb els anys mica en mica vaig endinsar-me en el món de l’homeopatia i aromateràpia que em van ensenyar un altre camí possible per equilibrar el nostre organisme. Després de més de 15 anys d’experiència en farmàcia vaig arribar a la macrobiòtica per casualitat, buscant una “nova” manera d’alimentar-me. No em sentia a gust amb com menjava i sentia a parlar sobre el fet que “som allò que mengem”. Amb aquest rau-rau dins el meu cap volia saber més sobre els aliments i vaig iniciar-me a la macrobiòtica.

La meva primera impressió va ser “on m’he posat!”, però a mesura que vaig anar descobrint i posant en pràctica tots aquest coneixement sobre els aliments, les coccions i l’equilibri de les energies vaig veure la transformació en mi i en la meva família que em va empènyer a acabar cursant els quatre anys de macrobiòtica a l’Escola Macrobiòtica de Catalunya (ESMACA).
La macrobiòtica em va obrir les portes per endinsar-me en el món de la medicina oriental fent que més endavant en formés en altres teràpies a l’escola Narayana de Vilafranca del Penedès on actualment també en soc professora. Amb tot aquest recorregut, sempre buscant i estudiant una millor manera de connectar-se amb el cos, ara gaudeixo compartint a través de la meva web, de les xarxes socials, dels cursos, de les consultes, de les teràpies i els tallers particulars un estil de vida més equilibrat i saludable, que connecta el nostre cos, ment i esperit amb què mengem, respirem i sentim.
És molt apassionat i gratificant veure com canviant els teus hàbits diaris pots fer una gran transformació!

S 11

Altres projectes

Ringana

La pell és la principal barrera entre l’exterior i l’interior del nostre cos, ens protegeix i té cura de nosaltres. Cuidar-la és primordial per la nostra salut. Tenir cura d’ella és tant o més important com tenir cura del que mengem i respirem.
Quan vaig descobrir Ringana vaig saber que tenia entre les mans un producte extraordinari, formulat amb ingredients de màxima qualitat, ètica i sostenibilitat. Ringana em va captivar per la seva filosofia, on cada detall de fabricació és cuidat perquè t’arribi a casa el millor producte i puguis cuidar el teu cos sense malmetre el nostre planeta.

www.silviamontserrat.ringana.com

img sobre mi ringana