Shiatsu

Què és el shiatsu?

El shiatsu és un massatge d’origen oriental que es realitza amb la pressió dels dits i els palmells de les mans a més d’aplicar tècniques d’estiraments i manipulacions articulars per estimular diferents punts d’acupuntura del cos i harmonitzar l’energia ajudant a restablir l’equilibri energètic i en ell el benestar físic, mental i espiritual.

El shiatsu és un massatge reconegut oficialment pel ministeri de sanitat japonès capaç d’estimular la capacitat de curació de l’organisme.

shiatsu1
shiatsu1 1

L’objectiu del tractament

És ajudar a eliminar dolors, tensions, mals de caps, migranyes, reforça el sistema immunitari i regula el sistema hormonal ajustant els cicles menstruals o regulant els ritmes de son-vigília. També podem millorar els trastorns circulatoris, limfàtics i els problemes digestius en general com el restrenyiment, l’acidesa, l’inflo o el malestar en general. En períodes d’estrès ansietat o depressió és un massatge de gran ajuda.

És també un massatge simplement per gaudir-lo i estimular així el poder curatiu de l’organisme.

Tarifes de les visites

Una primera visita amb tractament de shiatsu i pautes d’alimentació i estil de vida. La durada d’aquest tipus de visita és aproximadament 1:30h, en ella faig un estudi exhaustiu de la persona i la dolència acord a la medicina oriental i després aplico el tractament adequat per solucionar el desequilibri. També us faig entrega d’un dossier amb pautes d’alimentació i estil de vida per poder completar el tractament.

El preu de la primera visita són 70€.

Les visites de seguiment o simplement el regal de fer-te aquest massatge és aproximadament de 60 minuts, en elles faig un estudi de la persona i la dolència acord a la medicina oriental i després aplico el tractament adequat per solucionar el desequilibri. En cas que s’hagi fet una primera visita i sigui necessari es modificaran les pautes d’alimentació i estil de vida.

El preu de les visites de seguiment o de massatge espontani és de 50€.

Tot i que el shiatsu és també un massatge per gaudir, on pots venir simplement a regalar-te un moment de relax per tu et recomano que et deixis portar una mica més enllà per beneficiar-te’n de tots els seus guanys.