Acupuntura

Què és l’acupuntura?

L’acupuntura és una teràpia de la medicina tradicional xinesa utilitzada des de fa milers d’anys on s’insereixen fines agulles en punts específics del cos. Aquests punts anomenats xué tenen funcions diferents i acord al diagnòstic que es faci s’insereixen les agulles en un conjunt de punts determinats per restablir l’equilibri.

L’acupuntura parteix del fet que el Qi o energia vital flueix per l’organisme a través de canals anomenats meridians afectant el cos, la ment, l’ànima i l’esperit de la persona. Quan aquesta energia no flueix correctament en els meridians, pot causar diferents simptomatologies (dolors, inflamacions, desequilibris hormonals, afectacions al sistema nerviós, digestiu, circulatori, limfàtic,respiratori, entre molts altres)

acupunturaImg

Tipus de d’acupuntura

L’objectiu del tractament

És restablir l’equilibri facilitant la circulació de l’energia vital per obtenir el benestar i l’harmonia.

Que hi trobaràs en una sessió d’acupuntura?

En una sessió d’acupuntura hi són presents d’inserció de fines agulles, però també hi poden ser presents altres tècniques com:

  • la moxibustió una tècnica que aportar escalfor en una part determinada del cos
  • les ventoses ben útils per desbloquejar contractures i altres parts del cos
  • el gua sha una massatge de raspat  que ajuda a eliminar els estancaments del cos
  • l’electroacupuntura per potenciar l’efecte de les agulles en punts concrets del cos
  • l’auricoloteràpia on s’estimulen uns punts concrets de l’orella

Cada consulta que realitzo és única per la persona i situació en què es troba. Sempre d’acord al diagnòstic segons la medicina oriental busco les pautes idònies per resoldre el problema des de l’arrel i estimular el poder curatiu de l’organisme.

Tarifes de les visites

La primera visita és aproximadament 1:30h, en ella faig un estudi exhaustiu de la persona i la dolència acord a la medicina tradicional xinesa i després aplico el tractament adequat per solucionar el desequilibri. També us faig entrega d’un dossier amb pautes d’alimentació i estil de vida per poder completar el tractament.

El preu de la primera visita són 70€.

Les visites de seguiment són aproximadament de 60 minuts, en elles faig un estudi de la persona i la dolència acord a la medicina tradicional xinesa i després aplico el tractament adequat per solucionar el desequilibri. Si és necessari es modificaran les pautes d’alimentació i estil de vida.

El preu de les visites de seguiment són de 50€.