Faqs

La macrobiòtica és una filosofia de vida originària del Japó, George Ohsawa és el seu creador. La seva finalitat és viure al ritme de la natura, formar part d’ella per trobar l’equilibri i aconseguir així un bon estat de salut.

La macrobiòtica té com a base l’observació de nosaltres mateixos, del nostre entorn. Per conèixer les nostres necessitats cal abans saber qui som i on som.
L’alimentació és un pilar fonamental dins el nostre benestar, menjar mecànicament no és la solució; alimentar-nos conscientment, posar atenció plena en el nostre dia a dia és el camí per trobar l’equilibri entre cos, ment i esperit.

La macrobiòtica, alimentació energètica o alimentació conscient és adequada per a tothom. No és una dieta estricta a seguir, és una manera de viure i entendre que nosaltres també formem part del nostre entorn. El que fem repercuteix directament en la natura i per aquest motiu cal tenir més consciència de la nostra manera de viure.

No hi ha necessitat de ser vegetarià, vegà per tenir una alimentació saludable, però també podem ser vegetarians o vegans i gaudir de salut plena. El fet de menjar aliments d’origen animal dependrà tan sols de la nostra ètica.

No hi ha necessitat de menjar aliments d’origen animal si ets vegà o vegetarià, però tampoc cal eliminar-los si ets omnívor. A la consulta es fa un ajust dels aliments tenint cura de l’estat de la persona i objectiu que té.

No. L’alimentació està basada en aliments vius, verdures i fruites de temporada sempre acord a les necessitats de la persona, llavors, fruits secs i d’altres condiments per complementar els plats de cada dia.

Les agulles utilitzades en els tractaments són molt fines i s’insereixen en punts concrets del cos sense causar dolor.

En aquests casos i sempre que el tractament m’ho permet, utilitzo altres tècniques que no em demanen la inserció d’agulles en el cos, però en cas que sigui necessari inserir agulles utilitzo tècniques de relaxació per tal que el treball a fer i a rebre sigui plaent pel pacient.

Tens tota la informació a la secció de teràpies, detallada en cada una d’elles.

Dependrà del teu estat i resposta al tractament a fer.

Tots els tractaments i pautes que aplico en consulta són personalitzats per a cada pacient acord a les seves necessitats i objectius.

A través del meu mail i WhatsApp podrem estar en contacte per resoldre tots els dubtes que et vagin sorgint.

Et pots posar en contacte amb mi a través d’aquest mail hola@silviamontserrat.com i m’expliques quines són les teves inquietuds i per a què vols la visita. Jo em posaré en contacte amb tu tan aviat com pugui per recomanar-te el tractament a fer.