Netsu

Què és el netsu?

El netsu és un massatge d’origen oriental que transmet escalfor al cos generant un efecte estimulant i a la vegada relaxant. En ell s’aconsegueix una escalfor interna profunda.

La càlida fricció generada pel moviment dels netsukis juntament amb el massatge i l’encens promou el poder curatiu i el benestar de la persona.

Aquest massatge pot emprar-se com a tractament sol, però normalment sempre l’acompanyo amb altres teràpies per reforçar el tractament.

nets2m
netsu

L’objectiu del tractament

És tonificar el cos, per aquest motiu és un massatge molt adequat per harmonitzar el sistema nerviós quan hi ha debilitat, cansament, ansietat, depressió, dolors a la zona lumbar, dorsal i del sacre i sempre que hi hagi fred intern.

Que hi trobaràs en una sessió de netsu?

Per fer aquest massatge s’utilitza el netsuki on s’insereixen unes barres d’encens fetes amb una barreja de plantes específiques, entre elles artemisa, que a més d’escalfar el cos en profunditat ajudarà a estimular el sistema immunitari.

Per aplicar els netsukis necessitem que el cos estigui cobert d’una capa fina d’argila blanca, d’aquesta manera la fricció i el moviment és més agradable.

Cada massatge netsu que realitzo és únic per la persona i situació en què es troba. Sempre acord al diagnòstic segons la medicina oriental busco el massatge eficaç per resoldre el problema des de l’arrel i estimular el poder curatiu de l’organisme.

Tarifes de les visites

Una primera visita amb tractament de netsu i pautes d’alimentació i estil de vida. La durada d’aquest tipus de visita és aproximadament 1:30h, en ella faig un estudi exhaustiu de la persona i la dolència acord a la medicina oriental i després aplico el tractament adequat per solucionar el desequilibri. També us faig entrega d’un dossier amb pautes d’alimentació i estil de vida per poder completar el tractament.

El preu de la primera visita són 70€.

Les visites de seguiment o simplement el regal de fer-te aquest massatge és aproximadament de 60 minuts, en elles faig un estudi de la persona i la dolència acord a la medicina oriental i després aplico el tractament adequat per solucionar el desequilibri. En cas que s’hagi fet una primera visita i sigui necessari es modificaran les pautes d’alimentació i estil de vida.

El preu de les visites de seguiment o de massatge espontani és de 50€.

Tot i que el netsu és també un massatge per gaudir, on pots venir simplement a regalar-te un moment de relax per tu et recomano que et deixis portar una mica més enllà per beneficiar-te’n de tots els seus guanys.