Reiki

Què és el reiki?

El reiki és un tècnica d’origen japonés que consisteix en transmetre l’energia universal a un punt, acció o persona determinada.

L’antiga medicina occidental i la medicina oriental estudien el cos com una unitat energètica. La vida és una manifestació de l’energia en la materia, tot és energia i per tant l’organisme en si té energia en continu moviment, però quan aquesta energia es desequilibra apareix la malaltia.

Moltes de les teràpies holístiques: acupuntura, shiatsu, netsu, yoga, tai chi, feng shui com també el reiki són tècniques que ajuden a equilibrar i potenciar la nostra energia i estimular així el poder curatiu de l’organisme.

reiki
reikipag

L’objectiu del tractament

És transmetre l’energia universal al cos perquè aquest en pugui fer ús de la millor manera possible.

El reiki mostrà el camí per solucionar el desequilibri, però no es pot pretendre que el reiki solucioni problemes de carència bàsica o sense una actitud per millorar la situació per part del receptor.

Que hi trobaràs en una sessió de reiki?

Una sessió de reiki presencial consisteix en posar les mans en el cos del pacient i fer de canal per transmetre l’energia universal perquè aquesta actuï en el cos del receptor. Aquesta acció també és possible fer-la a distància i transmetre l’energia a milers de quilòmetres ja que tota l’energia està interconnectada.

Cada sessió de reiki que realitzo és única per la persona i situació en què es troba. Sempre acord a l’actitud reiki adequada per transmetre l’energia universal  i estimular el poder curatiu de l’organisme.

La sessió de Reiki pot emprar-se com a tractament sol si és a distància, però en cas de ser una sessió presencial puc acompanyar-lo  amb altres teràpies per reforçar el tractament.

Tarifes de les visites

Una primera visita amb tractament de reiki i pautes d’alimentació i estil de vida. La durada d’aquest tipus de visita és aproximadament 1:30h, en ella faig un estudi exhaustiu de la persona i la dolència acord a la medicina oriental i després aplico el tractament adequat per solucionar el desequilibri. També us faig entrega d’un dossier amb pautes d’alimentació i estil de vida per poder completar el tractament.

El preu de la primera visita són 70€.

Les visites de seguiment o simplement el regal de fer-te una sessió de reiki presencial o a distància és aproximadament de 60 minuts, en elles faig un estudi de la persona i la dolència acord a la medicina oriental i després aplico el tractament adequat per solucionar el desequilibri. En cas que s’hagi fet una primera visita i sigui necessari es modificaran les pautes d’alimentació i estil de vida.

El preu de les visites de seguiment o del reiki espontani és de 50€.