Alimentació i estil de vida

Què és la macrobiòtica?

La meva entrada a la medicina oriental va ser a través de la macrobiòtica, en ella vaig descobrir una nova manera d’alimentar-me acord al ritme de la natura, necessitats pròpies, energia de l’aliment i la seva cocció.

Avui sentim a parlar molt de les propietats dels aliments, vitamines, minerals, proteïnes, hidrats de carboni, greixos i molt més. Tenim infinitat de llibres, podcast, influencers  que ens parlen de totes les propietats d’ells fin i tot tenim un aplicació pel mòbil perquè sapiguem si el que estem comprant està dins d’un rang “saludable” o no. Però més enllà de tots els macronutrients i micronutrients presents en els aliments et vull recordar que l’energia ni es crea ni es destrueix es transforma i per tant tot el que tu menges, beus, respires i et poses a la pell repercutirà en tu d’una manera o altre.

Els aliments tenen una energia determinada acord al seu creixement, a la seva cocció, al seu color, … i ells et poden ajudar a aconseguir l’objectiu que busques. Alimentar-se correctament  és alquimia, tot està a les teves mans o com diu Michio Kushi: “ La pau comença a les cuines i els rebost, els jardins i els patis del darrere, on es cultiven i es preparen els nostres aliment. Les energies de la natura i l’univers infinit s’absorbeixen a través dels aliments que mengem i es transformen en els nostres pensaments i accions”

S 37
alimentacio

L’objectiu del tractament

És trobar una manera d’alimentar-te respectuosa per tu i el teu planeta. Nodrir el teu cos des de l’essència per trobar l’equilibri i benestar que estàs buscant.

Que hi trobaràs a la meva consulta?

A la meva consulta no trobaràs una nutricionista o dietista que et dicta un rang de calories a menjar al dia. Jo t’ofereixo la possibilitat d’entendre com has de menjar acord a les teves necessitats, als teus objectius i també et recordo que res és estàtic. El que avui et va bé menjar, demà potser no serà així, perquè tu canvies, el teu entorn canvia, els teus objectius canvien  i per tant també has d’adaptar la teva alimentació a les noves necessitats. Saber que les estacions de l’any influeixen en el teu cos, conèixer quins aliments, coccions t’ajudaran a trobar l’equilibri en aquesta nova etapa que estàs passant.

Cada consulta que realitzo és única per la persona i situació en què es troba. Sempre d’acord al diagnòstic segons la medicina oriental busco les pautes idònies per resoldre el problema des de l’arrel i estimular el poder curatiu de l’organisme.

Tarifes de les visites

La primera visita és aproximadament 1:30h, en ella faig un estudi exhaustiu de la persona i la dolència acord a la medicina oriental per després realitzar un dossier personalitzat amb les pautes d’alimentació i estil de vida més adequades.  Dins de la visita, sempre que ho vegi necessari i per tal que el tractament sigui més complet, puc fer ús d’altres teràpies.

Per tal de poder fer un seguiment més acurat podem estar en contacte a través del mail per resoldre tots els dubtes que puguis tenir al llarg del camí de la transformació.

El preu de la primera visita són 70€.

Les visites de seguiment són aproximadament de 60 minuts, en elles faig un seguiment de les pautes establertes per valorar la necessitat o no de canviar-les i ajustar-les davant de canvis que pugui trobar en tu. Dins de la visita sempre que ho vegi necessari i per tal que el tractament sigui més complet puc fer ús d’altres teràpies.

Per tal de poder fer un seguiment més acurat podem estar en contacte a través del mail per resoldre tots els dubtes que puguis tenir al llarg del camí de la transformació.

El preu de les visites de seguiment són de 50€.