Reiki

El reiki és un tècnica d’origen japonés que consisteix en transmetre l’energia universal a un punt, acció o persona determinada. 

L’antiga medicina occidental i la medicina oriental estudien el cos com una unitat energètica. La vida és una manifestació de l’energia en la materia, tot és energia i per tant l’organisme en si té energia en continu moviment, però quan aquesta energia es desequilibra apareix la malaltia. 

Moltes de les teràpies holístiques: acupuntura, shiatsu, netsu, yoga, tai chi, feng shui com també el reiki són tècniques que ajuden a equilibrar i potenciar la nostra energia i estimular així el poder curatiu de l’organisme.

Una sessió de reiki presencial consisteix en posar les mans en el cos del malalt i fer de canal per transmetre l’energia universal perquè aquesta actuï en el cos del receptor. Aquesta acció també és possible fer-la a distància i transmetre l’energia a milers de quilòmetres ja que tota l’energia està interconnectada.

Cada sessió de reiki que realitzo és única per la persona i situació en què es troba. Sempre acord a l’actitud reiki adequada per transmetre l’energia universal  i estimular el poder curatiu de l’organisme. 

El reiki mostrà el camí per solucionar el desequilibri, però no es pot pretendre que el reiki solucioni problemes de carència bàsica o sense una actitud per millorar la situació per part del receptor.

 

La sessió de Reiki té una durada aproximadament d’1h en ella faig un estudi de la persona i la dolència acord a la medicina oriental i després aplico el Reiki per solucionar el desequilibri.

El preu del reiki és de 40€.