El després de la covid o de la inoculació de la vacuna

Notícies

17 febrer 2022

Actualment, a la consulta tinc un volum de persones amb diferents seqüeles derivades de l’aplicació de la vacuna per la COVID-19 o per haver passat la COVID. El quadre residual després d’haver passat la COVID és anomenat la covid persistent amb febrícula, fatiga, debilitat muscular, falta de concentració i memòria, tos persistent, alteracions de la coagulació, alteració del son, ansietat, estat d’ànim baix, malestars digestius que alteren la qualitat de vida del pacient.

Les possibles seqüeles derivades de la inoculació de la vacuna encara es diuen en boca petita, però cada vegada són més visibles a la població. Alteracions del cicle menstruals, fatiga generalitzada, debilitat muscular, malestars digestius, ansietat, alteracions del ritme cardíac són potser els més habituals a la meva consulta.

 

La medicina convencional és de gran ajuda per obtenir proves diagnòstiques, però quan aquestes estan dins dels llindars establerts i el pacient continua amb una simptomatologia caldria anar més enllà i observar la globalitat de l’organisme per solucionant el problema. Això també passa amb la cronificació de l’Epstein-barr, ocasionada també per un virus o en el cas de la síndrome de fatiga crònica, la fibromiàlgia, la malaltia de Crohn, la síndrome de l’intestí irritable o els quadres de migranyes on només es troba la cronificació de la síndrome sense poder donar la solució d’ella.

La medicina oriental a diferència de la medicina convencional té una visió holística del cos, on s’observa la globalitat del ser i la seva interacció amb tot els elements presents. S’observa el que menja, el que respira, el seu estat emocional, on viu i com viu; realment s’observa al malalt i no a la malaltia com individual

 

L’entrada del virus o la inoculació d’un RNA missatger per obtenir la presència dins l’organisme d’una part del virus genera en el cos una afectació, en primer lloc, del sistema immunitari i en el cas de la COVID-19 una afectació també al pulmó, però cal tenir en compte que després, acord a l’estat, situació i equilibri de l’organisme pot afectar moltes altres parts generant diferents quadres. 

Eliminar la toxicitat present i la inflamació del cos, equilibrar i harmonitzar l’energia ajudarà a restablir la salut i el benestar. A través d’una alimentació acurada i amb l’ajuda de tècniques com l’acupuntura o el shiatsu trobarem altre cop l’harmonia de l’organisme.

 

La medicina convencional és molt efectiva en molts casos, però també hem de reconèixer les seves limitacions i donar veu al fet que la visió holística de moltes de les teràpies alternatives són d’ajuda. Si les dues anessin agafades de la mà, tot seria millor, perquè on no arriba una i arriba l’altra!, perquè totes les teràpies són benvingudes si són d’ajuda pel benestar i salut del nostre cos.