Shiatsu

El shiatsu és un massatge d’origen oriental que es realitza amb la pressió dels dits i els palmells de les mans a més d’aplicar tècniques d’estiraments i manipulacions articulars per estimular diferents punts d’acupuntura del cos i harmonitzar l’energia ajudant a restablir l’equilibri energètic i en ell el benestar físic, mental i espiritual.

El shiatsu és un massatge reconegut oficialment pel ministeri de sanitat japonès capaç d’estimular la capacitat de curació de l’organisme. S’aplica sobre la roba i en ell es canalitza l’energia del cos, s’elimina l’excés o la manca d’energia fent que hi hagi una distribució més uniforme i acurada de l’energia perquè flueixi correctament per tot el cos.

Actúa en la musculatura, però també en el sistema nerviós central i perifèric com també en òrgans interns pel reflex viserocutani. Ajuda a eliminar dolors, tensions, mals de caps, migranyes, reforça el sistema immunitari i regula el sistema hormonal ajustant els cicles menstruals o regulant els ritmes de son-vigília. També millora els trastorns circulatoris, limfàtics i els problemes digestius en general com el restrenyiment, l’acidesa, l’inflo o el malestar en general. En períodes d’estrès ansietat o depressió és un massatge de gran ajuda.

És també un massatge simplement per gaudir-lo i estimular així el poder curatiu de l’organisme.

Cada shiatsu que realitzo és únic per a cada persona i situació en què es troba. Sempre acord al diagnòstic segons la medicina tradicional xinesa busco el massatge eficaç per resoldre el problema des de l’arrel i estimular el poder curatiu de l’organisme.

 

El shiatsu té una durada aproximadament de 1h, en ell faig un estudi de la persona i la dolència acord a la medicina tradicional xinesa i després aplico el shiatsu per solucionar el desequilibri o simplement per acompanyar el cos en el seu procés de benestar.

El preu del shiatsu és de 40€.