Netsu

El netsu és un massatge d’origen oriental que transmet escalfor al cos generant un efecte estimulant i a la vegada relaxant. En ell s’aconsegueix una escalfor interna profunda.

Per fer aquest massatge s’utilitza el netsuki on s’insereixen unes barres d’encens fetes amb una barreja de plantes específiques, entre elles artemisa, que a més d’escalfar el cos en profunditat ajudarà a estimular el sistema immunitari.

La càlida fricció generada pel moviment dels netsukis juntament amb el massatge i l’encens promou el poder curatiu i el benestar de la persona.

És un massatge molt adequat per harmonitzar el sistema nerviós quan hi ha debilitat, cansament, ansietat, depressió, dolors a la zona lumbar, dorsal i del sacre i sempre que hi hagi fred intern.

Cada massatge netsu que realitzo és únic per la persona i situació en què es troba. Sempre acord al diagnòstic segons la medicina tradicional xinesa busco el massatge eficaç per resoldre el problema des de l’arrel i estimular el poder curatiu de l’organisme. 

Aquest massatge pot emprar-se com a tractament sol, però normalment sempre l’acompanyo amb un shiatsu per reforçar el tractament.

El massatge netsu té una durada aproximadament d’1:30h en ell faig un estudi de la persona i la dolència acord a la medicina tradicional xinesa i després aplico el netsu seguidament d’un shiatsu per solucionar el desequilibri o simplement per acompanyar el cos en el seu procés de benestar.

El preu del netsu és de 55€.