Alimentació i estil de vida

La meva entrada a la medicina oriental va ser a través de la macrobiòtica, en ella vaig descobrir una nova manera d’alimentar-me acord al ritme de la natura, acord a les meves necessitats, acord a l’energia de l’aliment i a la forma de cuinar.

Avui sentim a parlar molt de les propietats dels aliments, vitamines, minerals, proteïnes, hidrats de carboni, greixos i molt més. Tenim infinitat de llibres, podcast, influencers  que ens parlen de totes les propietats d’ells fin i tot tenim un aplicació pel mòbil perquè sapiguem si el que estem comprant està dins d’un rang “saludable” o no. Però més enllà de tots els macronutrients i micronutrients presents en els aliments et vull recordar que l’energia ni es crea ni es destrueix es transforma i per tant tot el que tu menges, beus, respires i et poses a la pell repercutirà en tu d’una manera o altre.

Els aliments tenen una energia determinada acord al seu creixement, a la seva cocció, … i ells et poden ajudar a aconseguir l’objectiu que busques. Alimentar-se correctament  és alquimia i per tant tot està a les teves mans o com diu Michio Kushi: “ La pau comença a les cuines i els rebosts, els jardins i els patis del darrere, on es cultiven i es preparen els nostres aliment. Les energies de la natura i l’univers infinit s’absorbeixen a través dels aliments que mengem i es transformen en els nostres pensaments i accions”

A la meva consulta no trobaràs una nutricionista o dietista que et dicta un rang d’aliments a menjar. A la meva consulta t’ofereixo la possibilitat d’entendre com has de menjar acord a les teves necessitats, als teus objectius i et recordo que res és estàtic. El que avui et va bé menjar, demà potser no serà així, perquè tu canvies, el teu entorn canvia, els teus objectius canvien  i per tant també has d’adaptar la teva alimentació a les noves necessitats. Saber que les estacions de l’any influeixen en el teu cos més enllà del que et puguis imaginar, conèixer quins aliments, coccions t’ajudaran a trobar l’equilibri en aquesta nova etapa que estàs passant. Tot això i molt més és el que trobaràs a la meva consulta.

Cada consulta que realitzo és única per la persona i situació en què es troba. Sempre d’acord al diagnòstic segons la medicina oriental busco les pautes idònies per resoldre el problema des de l’arrel i estimular el poder curatiu de l’organisme. A la consulta  obtindràs un dossier amb les pautes descrites a la consulta com també un dossier de receptes.

La primera visita és aproximadament 2h, en ella faig un estudi exhaustiu de la persona acord a la medicina oriental i després aplico un shiatsu de 20 minuts per obtenir més informació de l’estat de la persona. Amb tot el conjunt dono les pautes adequades per equilibrar l’organisme..

El preu de la primera visita són 70€.

 

Les visites de seguiment  són aproximadament de 45 minuts, en elles faig un estudi de la persona acord a la medicina oriental i amb tot el conjunt dono les pautes adequades per equilibrar l’organisme.

El preu de les visites de seguiment són 40€.