Acupuntura

Què és l’acupuntura?

L’acupuntura és una teràpia de la medicina tradicional xinesa utilitzada des de fa milers d’anys on s’insereixen fines agulles en punts específics del cos. Aquests punts anomenats xué tenen funcions diferents i acord al diagnòstic que fem inserirem les agulles en un conjunt de punts determinats per restablir l’equilibri.

L’acupuntura parteix del fet que el Qi o energia vital flueix per l’organisme a través de canals anomenats meridians afectant el cos, la ment i l’esperit de la persona. Quan aquesta energia no flueix correctament en els meridians, pot causar diferents simptomatologies (dolors, inflamacions, desequilibris hormonals, afectacions al sistema nerviós, digestiu, circulatori, limfàtic,respiratori, entre molts altres) 

L’objectiu del tractament és restablir l’equilibri facilitant la circulació de l’energia vital per obtenir el benestar i l’harmonia.

Tipus de d’acupuntura

Realitzo les visites d’acupuntura a Igualada i  també a Valls on cada tractament que aplico és únic per la persona i situació en què es troba. Sempre acord al diagnòstic segons la medicina tradicional xinesa busco el tractament eficaç per resoldre el problema des de l’arrel  i estimular el poder curatiu de l’organisme.

En una sessió d’acupuntura hi són presents d’inserció de fines agulles, però també hi poden ser presents altres tècniques com:

  •  la moxibustió una tècnica que aportar escalfor en una part determinada del cos
  •  les ventoses ben útils per desbloquejar contractures i altres parts del cos
  • el gua sha una massatge de raspat  que ajuda a eliminar els estancaments del cos
  • el làser per potenciar l’efecte de les agulles en punts concrets del cos
  • l’auricoloteràpia on s’estimulen uns punts concrets de l’orella

Tarifes de les visites

La primera visita és aproximadament 1:30h, en ella faig un estudi exhaustiu de la persona i la dolència acord a la medicina tradicional xinesa i després aplico el tractament adequat per solucionar el desequilibri.

El preu de la primera visita són 60€.

 

Les visites de seguiment  són aproximadament de 60 minuts, en elles faig un estudi de la persona i la dolència acord a la medicina tradicional xinesa i després aplico el tractament adequat per solucionar el desequilibri.

El preu de les visites de seguiment són 40€.