AMA-ZONAS Retir d’estiu ‘23

Retirs que TRANS-FORMEN
ALQUÍMIA en el temps present

Can Felicià, Beuda
Del dilluns 21 a divendres 25 d’agost.

5 fantàstics dies en un lloc preciós de la Garrotxa iniciaran el retir d’estiu AMA-ZONAS d’aquest 2023

Recuperant l’alegria de la primavera, amb la comprensió dels cicles i trànsits de la vida que sempre regalen pau i centrament, fem ara una immersió a L’ALQUÍMIA des d’una consciència creadora.

Habitar el cos i fer-nos presents des de l’exploració íntima, l’entrega en la presència per donar el sentit i el moviment perfecte, aquell que dona la fluïdesa a tot el que ha estancat.

No deixis que el teu potencial resti quiet dins teu!

 

Els retirs AMA-ZONAS són especialment vivencials a on ens sentim sostinguts per una ànima de grup, ànima que anima pas a pas, aquest VIATGE TRANSFORMADOR.

Activitats

Activitats

 • Magdala ioga
 • Alineament meditatiu
 • Bastó xinès (Yug Do)
 • Respiracions de purificació (Tsa Lung)
 • Moviment original i trance
 • Tallers de cuina viva
 • Artteràpia
 • Aromateràpia
 • Gemmoteràpia
 • Arquetips

Un bon full de ruta d’autoconeixement, d’autocuidar-se i d’autorealització, de claredat mental perquè el teu potencial ara esdevingui accessible i fàcil per fer-ne ús i experimentar la teva força interior, estimant i abraçant totes les teves parts, també la teva vulnerabilitat.

Què us oferim en aquest retir?

 • Ens re-crearem en els arquetips i entrarem a fons sentint el moviment original en el cos, el magdala ioga, l’artteràpia, gemmateràpia, l’alquímia arbòria, les respiracions de purificació tot acompanyat de tallers de cuina on les espècies i herbes aromàtiques donaran presència als nostres plats per nodrir-nos amb el seu potencial.

Duració: 5 dies, 4 nits
Nivell: no es requereix
Públic: Obert a tots els públics a partir dels 18 anys.

 

Preu retir:
575 € habitació compartida amb llits individuals
675 € habitació individual

Els preus del retir inclouen:

El preu inclou la formació Ama-Zonas, com també l’allotjament de les 4 nits i la pensió completa que inclou tres àpats a més d’infusions, tes, aigua i fruita presents en tot moment.

L’alimentació és vegetariana on s’utilitzen aliments frescos, naturals, sense processats i majoritàriament ecològics i de proximitat. Amb opcions per al·lèrgics i intolerants.

El preu NO inclou el transport fins a Can Felicià.

 

Localització:  📍Can Felicià

Alimentació:

L’alimentació és vegetariana on s’utilitzen aliments frescos, naturals, sense processats i majoritàriament ecològics i de proximitat. Amb opcions per al·lèrgics i intolerants.

Part del menú serà cuinat per la Paula Souto fundadora del blog www.nodrir-me.com i altra part el cuinarem nosaltres per prendre consciència de l’art de la cuina i respecte al nostre cos a través dels aliments.

Qui som

Ama-Zonas neix de la unió i del fet de compartir de dues terapeutes que engloben l’ésser humà amb la seva totalitat física, anímica i espiritual.

Un projecte on unim els nostres coneixements i experiències per crear vivències a través de recessos i olis vibracionals.

Cada retir que realitzem és únic i específic. En ells facilitem la descoberta del vostre laberint per poder arribar al centre, essencialment transformats perquè aflori el millor de vosaltres mateix@s.

Magda Ninot

Terapeuta holística des de fa més de 30 anys, actualment passa consulta de vàries disciplines al centre Magdala d’Igualada i dona classe de ioga per nens en escoles i per adults. Creadora del Magdala ioga, ioga en el temps present.

Instagram: https://www.instagram.com/magdala.ioga/

Sílvia Montserrat

Farmacèutica i terapeuta de medicina oriental. Fundadora del blog silviamontserrat.com, amb consultes pròpies en el despatx d’Igualada i també de Valls.

Instagram: https://www.instagram.com/holasilviamontserrat/

Què necessites:

 • Documentació bàsica
 • Medicació en cas de prendre-la.
 • Roba còmoda i calçat còmode per estar per la casa i també per caminar pel bosc.
 • Roba d’abrigar per quant refresca a la nit.
 • Banyador i tovallola per la piscina com també gorra i solar si en feu servir.
 • Necesser bàsic.
 • Taps de les orelles, repel·lent de mosquits el més natural possible.
 • Llibreta i estoig de colors per escriure com també un quars o pedra semipreciosa.

Localització:

Can Felicià és una casa rural de la Garrotxa ubicada en un entorn extraordinari de Beuda.

https://www.canfelicia.com/

La seva direcció: Veïnat de Segueró, 17850 Beuda, Girona

Preguntes freqüents

Com faig la reserva?


Per fer la reserva cal abonar 150 € a través del pagament amb targeta o paypal en aquest link que et proporcionem: RESERVA També pots fer el pagament a través de Bizum, transferència o efectiu posant en contacte amb nosaltres ( hola@silviamontserrat.com hidramar.salut@gmail.com )

Una setmana abans de l’inici del retir et demanem que abonis la resta dels diners.

Què passa si es cancel·la el retir?


En cas que es cancel·la el retir els diners abonats seran transferits al teu compte en el termini de 10 dies després de la notificació de la cancel·lació.

Què passa si vull abandonar el retir abans de la data prevista?


Un cop començat el programa no hi ha dret a la devolució.

Què passa en cas de malaltia o força major justificable?


En cas de malaltia o altre factor de força major justificable es podrà cancel·lar el retir amb la devolució del 50% de la paga i senyal i la devolució integral del pagament del retir.

Testimonis

AMA-ZONAS 2021 fué una experiencia enriquecedora en todos los aspectos: físico, mental, emocional, y espiritual. La organización brilló con la propuesta que presentaron y desarrollaron. Magda y Silvia, cada una desde sus conocimientos compartieron clases excelentes. Yoga, meditación, baños de bosque y más, unida con la alimentación sana, no imaginé que se podía comer tan bueno con la comida macriobiótica. Gracias a las dos por la transmisión de vuestra sabiduría. ✨ Carolina

Me encantan estos retiros, aprendo muchas cosas.
La convivencia es fabulosa.
Las profesoras son fantásticas.
Me encanta el ambiente que hay.
A nivel interior, estos retiros me han hecho descubrir, sentimientos que no me podía imaginar que estuviesen dentro de mi.
Ya estoy pensando en el próximo, 🙏🙏 Catina

AMA-ZONAS  2021
Va ser la clau que obre la porta definitivament al meu canvi. Màgic. Una gran experiència.✨🌟☀️💚 Montse

AMA-ZONAS 2021  va ser un repte, una escola, una retrobada íntima, una música per l’ànima, un oasi, un gust, un amor compartit….un plaer per a tots els sentits !!! Gràcies 🙏🏽💝🌺 Àngels

Formulari d’inscripció