Packs

La  sinergia de les teràpies fa que s’obtinguin millors resultats amb menys temps.

En aquests paquets hi trobaràs una miscel·lània dels meus serveis per aprofundir i treballar un desequilibri com també per cuidar-te i mimar-te a preus més ajustats.

 

Trobaràs paquets d’alimentació pensats per establir un canvi de rutines en l’alimentació i estil de vida i no perdre’s pel camí. També trobaràs paquets de massatges per cuidar-te, com també paquets més específics com el detox, el de posada a punt o les sessions d’acupuntura a un preu més ajustat.

 

Si dubtes quin paquet et pot anar millor o no tens clar quin vols regalar, posa’t en contacte amb mi: hola@silviamontserrat.com 

Específic per a totes aquelles persones que es plantegen un canvi d’hàbits d’alimentació i estil de vida. La importància d’alimentar-se respectant el ritme natural, les estacions de l’any i les nostres necessitats.

Els petits canvis fan que s’instaurin molt més en nosaltres mateixos i que per tant acabin creant un nou hàbit.

Aquest paquet inclou una primera visita i dues visites de seguiment per crear uns bons hàbits acord a la necessitat de la persona.

El preu del pack amb visites presencials és de 125€.

El preu del pack amb visites onlines  és de 110€.

Específic per totes aquelles persones que volen començar a cuidar-se d’una manera més respectuosa amb el seu cos i el seu entorn.

Aquest paquet inclou una primera visita d’alimentació i estil de vida i dues visites a escollir d’acupuntura o shiatsu on es treballen en profunditat les necessitats de la persona per harmonitzar el cos, esperit i la ment i trobar el benestar i equilibri.

 

El preu del pack és de 125€.

Específic per totes aquelles persones que estan buscant el seu moment per cuidar-se i mimar-se.

Aquest paquet inclou tres massatges a escollir (shiatsu, netsu, moxa, gua sha, reiki, aromateràpia) on es treballen en profunditat les necessitats de la persona per harmonitzar el cos, esperit i la ment i trobar el benestar i equilibri.

 

El preu del pack és de 90€.

Aquest paquet està pensat per quan hi ha una necessitat de fer visites setmanalment per recuperar una lesió o un desequilibri del cos.

 

El pack inclou tres visites o més ajustades al preu de 25€ la visita.

Aquest paquet està pensat per ajudar al cos a eliminar toxines després dels excessos de Nadal, les vacances, els canvis d’estació (en especial primavera i tardor) o sempre que creguis que el teu cos té una toxicitat elevada perquè pateixes habitualment mal de cap, canvis d’humor,…

Aquest paquet inclou una primera visita d’alimentació i estil de vida on obtindràs les pautes ajustades per realitzar el detox durant 10 dies, sempre acord a les teves necessitats i tres visites d’acupuntura amb gua sha per estimular el sistema limfàtic, sanguini i ajudar a detoxificar el cos des de tots els nivells.

 

El preu del pack és de 140€