Sóc la Sílvia Montserrat, Farmacèutica i Consultora Macrobiòtica.

Dues passions que juntes m’han servit per trobar l’equilibri en el dia a dia. 

Vaig estudiar farmàcia perquè m’interessaven la medicina i la salut més convencionals, amb els anys  mica en mica vaig endinsar-me en el món de l’homeopatia i aromateràpia que em van ensenyar un altre camí possible per harmonitzar el cos. Després de més de 15 anys d’experiència en farmàcia vaig  arribar a la macrobiòtica per casualitat, buscant una “nova” manera d’alimentar-me. No em sentia a gust amb com menjava i sentia a parlar sobre que hem de menjar millor, que “som allò que mengem”. Amb aquest rau-rau dins el meu cap volia saber més sobre els aliments i vaig iniciar-me a la macrobiòtica.

La meva primera impressió va ser “on m’he posat!”, però a mesura que anava descobrint i posant en pràctica tots aquest coneixement sobre els aliments, les coccions i l’equilibri de les energies vaig veure la transformació en mi i en la meva família que em va empènyer a  acabar cursant els quatre anys de macrobiòtica a l’Escola Macrobiòtica de Catalunya (ESMACA).

La macrobiòtica em va obrir les portes per endinsar-me en el món de la medicina tradicional xinesa fent que aquests últims anys m’hagi format amb shiatsu i netsu a l’escola Narayana tot buscant una nova manera de connectar-me amb el cos i que actualment m’estigui formant amb acupuntura a l’escola Narayana. Amb tot aquest recorregut ara gaudeixo compartint a través de la meva web, de les xarxes socials, dels cursos, de les consultes, de les teràpies i els tallers particulars un estil de vida més equilibrat i saludable, que connecta el nostre cos, la nostra ment amb el que mengem, respirem i sentim. És molt apassionat i gratificant veure com canviant els teus hàbits diaris pots fer una gran transformació!

Tarifes

Estudi complet amb entrega de pautes i receptari.

A través del coneixement que tinc de la medicina tradicional xinesa i la medicina convencional et faig un qüestionari complet seguit d’un shiatsu de 20-30 minuts per obtenir una història clínica completa i fer una valoració acurada de les teves necessitats.

El shiatsu és una molt bona eina de diagnòstic, m’ajuda a exercir la connexió del teu cos amb les meves mans per conèixer que passa a dins seu més enllà de la seva bioquímica. L’energia que s’estableix em dóna molta més informació de la que et puguis imaginar.
2h 70€
En el cas que la visita sigui online el preu és més ajustat per la impossibilitat de fer el shiatsu. En ella et faig un qüestionari complet online i després t’entrego el dossier via mail.
1:30h 50€
Les visites de seguiment són importants per fer la valoració i els ajustos pertinents de les pautes donades en les anteriors visites.

En la majoria de casos després d’una primera visita, una o dues visites de seguiment són suficients per ajustar les pautes i seguir amb elles fins al canvi d’estació. En altres casos hi ha la necessitat de fer un seguiment més complet i és necessari fer visites regularment. Tot dependrà de l’objectiu i necessitats que tinguis.

La visita pot ser presencial o online.
1h 40€
Perquè és important ajustar les pautes en els canvis d’estació?

Doncs perquè que ens hem d’ajustar al ritme de la natura amb els aliments de temporada i amb les coccions que necessita el teu cos en cada moment.
Inclou una primera visita i dos vistes de seguiment.

En format presencial o online.
125€ presencial (estalvi de 25€)
110€ online (estalvi de 20€)
Menús adaptats a la família i a l’estació.

La gestió de fer menús saludables per a tota la família és un caos en moltes cases. Si vols t’ajudo a crear una rutina familiar adaptada a les vostres necessitats. Fent petits canvis podem fer grans passos!

Perquè és important ajustar les pautes en els canvis d’estació?

Doncs perquè que ens hem d’ajustar al ritme de la natura amb els aliments de temporada i amb les coccions que necessita el teu cos en cada moment.
1:30h 50€
Un dia vaig decidir que no volia menjar més carn i després vaig reduir dràsticament el contingut d’aliments d’origen animal. De mica en mica sense adonar-me’n vaig veure limitades les meves receptes i no sabia d’on treure les proteïnes, aquesta va ser la manera com jo vaig conèixer la macrobiòtica.

A través de la meva experiència i coneixement et puc ajudar en aquest camí per ajustar les necessitats del teu cos, per saber que has de menjar en cada moment. Conèixer tots els mites i veritats del veganisme o vegetarianisme és important si has escollit agafar aquest camí.

Primera visita

Visites de seguiment

Pack 3 visites
Vols fer un canvi en la teva alimentació i estil de vida, però se’t fa una muntanya la gestió de la cuina, no saps com organitzar-te i les receptes les trobes massa complicades.

Podem fer trobades presencials o online on cuinarem receptes noves i organitzarem la teva cuina d’acord amb les teves necessitats i a l’objectiu que vols arribar.
25€/hora
Un massatge d’origen oriental que es realitza amb la pressió dels dits i els palmells de les mans a més d’aplicar-se tècniques d’estiraments i manipulacions articulars per estimular diferents punts d’acupuntura del cos i harmonitzar l’energia ajudant a restablir l’equilibri energètic i en ell el benestar físic i mental.

El shiatsu és un massatge suau, s’aplica sobre la roba i en ell es canalitza l’energia del cos, s’elimina l’excés o la manca d’energia fent que hi hagi una distribució més uniforme i acurada perquè flueixi correctament per tot el cos. D’aquesta manera s'aconsegueix l’equilibri cos ment.

Està indicat per a qualsevol patologia (dolors, tensions acumulades, com a relaxant natural i emocional) o simplement per gaudir-lo. La seva pràctica regular estimula el poder curatiu natural de l’organisme.
60 minuts 35€
Un massatge d’origen oriental que transmet escalfor al cos a través de l'aplicació d'unes barretes d'encens fetes amb una barreja de plantes específica donant un efecte estimulant i a la vegada relaxant.

En aquest massatge es combina la tècnica netsu i shiatsu per obtenir un tractament més complet i potenciar l'efecte del shiatsu.

Ideal per quan hi ha molta debilitat i fred al cos. Un massatge relaxant ple de benestar.
1:30h 55€